Werkplaats

Receptie

Op onze receptie staat Dhr. Joop Marree. De juiste persoon voor al uw vragen m.b.t. Onderhoud, APK-Keuring, Zomer/Winterbanden, Ruitenservice en safety checks.
Tel. : 0347-371248Tel. : 0347-371248
Neem contact met ons op.

Openingsuren
Ma t/m vrijdag van 07.30-18.00
Zaterdag van 08.00-12.15
 

Onderhoud en Controles

Controle en periodiek onderhoud is essentieel om onbezorgd te kunnen blijven genieten van uw Opel. Uw Opel Erkend Reparateur is de aangewezen partij daarvoor. U krijgt er waar voor uw geld én zijn specialisme er gratis bij.
 

Onderhoud en Service

Periodiek onderhoud is essentieel om onbezorgd te kunnen blijven genieten van uw Opel. Uw Opel Erkend Reparateur is hiervoor het aangewezen adres, hij kent uw Opel immers als geen ander en is de specialist. Daarbij bieden wij u ook gratis vervangend vervoer.
 

APK

De Algemene Periodiek Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring. Auto's ouder dan drie jaar moeten jaarlijks worden gekeurd. Deze keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. Maar het blijft een een momentopname en het betekent dus niet dat uw auto het hele jaar propleemloos blijft rijden. Regelmatige controle en goed onderhoud van uw auto blijven dus belangerijk, ook al is de hij APK gekeurd.

Autobedrijf Hofplein is het ideale adres voor uw jaarlijkse APK-keuring
 

Safety Check

Bij de Opel Safety Check wordt u Opel op 16 punten nagekeken en gecontroleerd. Dankzij de Opel Safety Check weet u dat uw auto 100% veilig is en gaat u altijd met een gerust gevoel de weg op!
 

Opel Ruitenservice

Een steen op uw voorruit kan op ieder willekeurig moment voorkomen en ook een inbreker is niet alleen tijdens kantooruren actief. Om u zo snel en veilig mogelijk weer op weg te helpen is Opel Ruiten Service dag en nacht bereikbaar op het nummer 0800-1410 om u te helpen.