Wie zijn wij.

Autobedrijf Hofplein is Opel Dealer voor de regio Vianen (in de provincie Utrecht) . Het bedrijf is al ruim 40 jaar gevestigd op het industrieterrein van Vianen.
 

Verkoop

Wat is de juiste Opel voor u? Het antwoord op deze vraag is voor iedereen heel verschillend. Deze vraag kan pas worden beantwoord als duidelijk is wat u met uw Opel wil doen. Een Opel kopen doet u immers niet elke dag. Daarom willen wij van Autobedrijf Hofplein u advies  op maat geven. Samen met u wordt bepaald welke Opel het best bij uw wensen past. Of het nu om een nieuwe of een gebruikte Opel gaat, wij staan altijd voor u klaar.
 

Service en Onderhoud

Ook voor uw Opel bieden wij de beste service. Het periodieke onderhoud en APK is essentieel voor uw Opel om onbezorgd te kunnen blijven rijden. Wijn hiervoor de aangewezen partij. U krijgt waar voor uw geld bij onderhoud, APK en service. Wij maken gebruik van originele Opel onderdelen, onze monteurs zijn specialisten die up to date worden gehouden voor de nieuwste ontwikkelingen binnen Opel. De monteurs maken gebruik van speciaal gereedschap dat speciaal voor uw Opel is ontwikkeld. Wij hanteren door de fabriek voorgeschreven onderhoudsbeurten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Daarbij bieden wij u bij de onderhoudsbeurt de Opel Assistance mobiliteitsgarantie aan. Dit houd in dat u overal geholpen wordt binnen europa indien uw auto met pech komt te staan. Bovendien kunt u tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt altijd gebruik maken van gratis vervangende auto of leenfiets, maar haal en brengservice zijn ook bespreekbaar. Uiteraard kunt u ook blijven wachten op reparaties die niet te veel tijd voor u in beslag nemen.

Wij zullen er alles aan blijven doen om u de service te geven die u verdiend.