Reparatiekostenverzekering.

OPEL GARANTIE
 
OPEL GARANTIE

Opel Garantie

Rijden zonder zorgen
met de garantie van Opel

Opel Garantie

Elke nieuwe Opel wordt geleverd met twee jaar volledige fabrieksgarantie. Daarmee garanderen wij dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit, veiligheid en het comfort waar Opel voor staat. Met de fabrieksgarantie heeft u recht op gratis reparatie, uitgevoerd door ons, van elk defect dat zich binnen twee jaar voordoet en dat onder verantwoordelijkheid van de fabrikant valt. Ongeacht de kilometerstand van uw Opel.

Op de carrosserie van uw Opel heeft u zelfs 12 jaar garantie. Als voorwaarde geldt dat u zich houdt aan de onderhoudsvoorschriften van de fabriek. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor verlengde garantie.

Opel Reparatiekostenverzekering

Altijd mobiel, altijd veilig, altijd origineel!

Een reparatiekostenverzekering biedt u zekerheid en bescherming tegen onverwachte reparatiekosten. Na afloop van de twee jaar fabrieksgarantie, kunt u een reparatiekostenverzekering afsluiten zodat u steeds veilig en beschermd de weg op kunt.

De reparatiekostenverzekering van Opel omvat alle af fabriek gemonteerde mechanische, elektrische, elektronische, hydraulische en pneumatische onderdelen van het in de overeenkomst beschreven voertuig.*

* Onderdelen die uitgesloten zijn van de Opel reparatiekostenverzekering vindt u terug in de bijlage.