Direct contact? Bel: 0347 - 371 248

HomeVerhuur

Huur een bus bij Autobedrijf Hofplein

Bij het autobedrijf in Vianen is het ook mogelijk om een bestelwagen te huren. Gaat u verhuizen in de buurt van Vianen, Utrecht of Nieuwegein en wilt u niet te veel betalen? Of heeft u een bedrijfsauto nodig voor een andere klus? Vanaf €39,- per dag kunt u al een bus huren bij Autobedrijf Hofplein. Wij hebben de keuze uit vier verschillende wagens, namelijk de Nissan Primastar, de Mercedes-Benz sprinter, de Citroën Jumper en de Renault Trafic.

De ophaal- en terugbreng locatie van onze huurbussen is Houten, bij ons collegabedrijf Remco Linnebank:
Autobedrijf Remco Linnebank, Peppelkade 7, 3992 AL Houten

Nissan Primastar huren in de buurt van Utrecht

Nissan Primastar huren in de buurt van UtrechtZoekt u een compacte bedrijfswagen voor een dag of meer? Dan is de Nissan Primastar de ideale bestelauto voor u. Deze wagen kunt u nu huren bij Autobedrijf Hofplein. Met de Nissan Primastar tekent u voor een grote laadruimte en een sterk trekvermogen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. 

Meer informatie Contact opnemen

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in Vianen

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in VianenBij Autobedrijf Hofplein kunt u een Mercedes Sprinter huren voor een dag of langer. De Mercedes Sprinter stelt u in staat om zeer veel goederen te vervoeren zonder enige moeite. De bestelauto is net wat groter dan de Nissan Primastar en kan daarom ook vanzelfsprekend meer goederen en materialen vervoeren. Bij Autobedrijf Hofplein kunt u altijd een bedrijfswagen huren voor de tijd dat u hem nodig heeft.

Meer informatieContact opnemen