Direct contact? Bel: 0347 - 371 248

HomeVerhuurMercedes-Benz Sprinter huren

De Mercedes Sprinter

Bij Autobedrijf Hofplein kunt u een Mercedes Sprinter huren zo lang u hem nodig heeft. Met de Mercedes Sprinter vervoert u zonder enige moeite grote ladingen goederen. De bestelauto is ietwat groter dan de Nissan Primastar en kan hierom ook meer goederen en materialen vervoeren. De Mercedes Sprinter is een praktische bestelbus met een enorme laadruimte en een flink laadvermogen. Zo kunt u de Mercedes Sprinter niet alleen goed gebruiken als verhuiswagen, maar ook als vakantieauto of gewoon als bedrijfswagen. De Mercedes Sprinter is ook een handige en comfortabele huurauto in het geval u een vakantieauto wilt huren. Zo laadt u gemakkelijk al uw bagage in de achterbak en kunt u met een rijkelijke ruimte om u heen de desbetreffende vakantiebestemming tegemoet. 

De ophaal- en terugbreng locatie van onze huurbussen is Houten, bij ons collegabedrijf Remco Linnebank:
Autobedrijf Remco Linnebank, Peppelkade 7, 3992 AL Houten

Huur deze bestelauto

 Prijs  
Dagprijs €84,00
Dagdeel (alleen door de weeks) €50,00
Weekendtarief €145,00
Week €550,00
Afmetingen  
Hoogte 165cm
Lengte 335cm
Breedte 176cm
Breedte tussen wielkasten 136cm

 

Specificaties  
Grijs kenteken met 2 zitplaatsen Handgeschakeld 5 versnellingen
Stuurbekrachtiging Schuifdeur rechts, 2 achterdeuren
Radio/cd  

 

Algemene afspraken  
100 km vrij (50 km bij een halve dag ) €0,20 per verreden km excl brandstof Schade en pech dient gemeld te worden tijdens gebruik
Huurder dient de bus met respect te berijden Uitsluitend bereden door de gelegitimeerde huurder
Geen gebruik buiten Nederland Geen verhuur aan personen onder de 21 jaar en min. vijf jaar in het bezit van een geldig rijbewijs
Boetes worden achteraf in rekening gebracht De bus dient afgetankt afgeleverd te worden.*
De bus dient schoon afgeleverd te worden* Niet roken
Geen huisdieren €500,- borg ( Eigen Risico )**

*Wanneer de bus niet afgetankt of schoon wordt afgeleverd wordt een boete van respectievelijk €100 + kosten van de verreden brandstof of €150 euro in rekening gebracht.

** Eigen risicoverlaging is mogelijk, na betaling van € 5,- wordt het nieuwe bedrag € 200,-.

Een ideale partner

De Mercedes Sprinter fungeert als een ideale partner tijdens het vervoeren van vele materialen. Door zijn comfortabele laadruimte zorgt de Mercedes Sprinter ervoor dat u altijd veel goederen en bagage kunt vervoeren in één rit. Dankzij de comfortabele rijervaring die de Sprinter creëert komt u altijd op een fijne manier veilig van A naar B. De Mercedes Sprinter leent zich dus uitstekend om te gebruiken als vakantieauto. Gaat u binnenkort op vakantie en zou u graag een vakantieauto huren, neem dan zo snel mogelijk contact op. Mocht u het liefst een verhuiswagen huren, een bus huren, een goedkope bedrijfswagen huren of gewoon goedkoop een auto huren bent u bij Autobedrijf Hofplein ook aan het juiste adres. De Mercedes Sprinter leent zich namelijk voor elke klus.