Direct contact? Bel: 0347 - 371 248

HomeOccasionsHyundai occasions Vianen

Modern uitgeruste Hyundai occasions in omgeving Vianen

Op zoek naar een Hyundai occasion in de omgeving van Vianen? Dan is uw oog gevallen op een zeer betrouwbare auto met een hoog comfort en indrukwekkende wegprestaties. Het automerk biedt topkwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Alles om voorrang te geven aan uw rijbehoeftes. Drive your way met Hyundai.

Actueel aanbod Hyundai occasions bij Autobedrijf Hofplein

Hyundai vervult moderne rijbehoeftes

Hyundai – het Zuid-Koreaanse woord voor moderniteit – maakt zijn naam meer dan waar. De auto’s hebben een jeugdig karakter en zijn volledig aangepast aan de moderne rijbehoeftes. Elk Hyundai-model zit vol slimme technologie, die u veilig en onbezorgd de weg laat verkennen. Neem Hyundai SmartSense, een handig rijhulpsysteem dat:

  • helpt de juiste afstand tot uw voorligger te bewaren;
  • detecteert wanneer voetgangers onverwacht oversteken;
  • waarschuwt wanneer u per ongeluk de rijbaan dreigt te verlaten;
  • informeert over de geldende snelheidslimieten en/of inhaalverboden.

Vooruitstrevende Hyundai-modellen

Hyundai beschikt over een veelzijdige lijn auto’s. De volgende modellen komt u veel tegen op de Nederlandse wegen:

  • De ruime Hyundai i10 verrast in vele opzichten. De wendbare stadsauto is weliswaar compact van buiten, maar groots vanbinnen. Ook de zit- en bagageruimte is opvallend groot voor zijn formaat. De 5-deurs heeft een van de beste veiligheidsuitrustingen in zijn klasse.  Met zijn gunstige prijskaartje is de i10 de ‘ideale eerste auto’;
  • De Hyundai i30 is ruim en rijk uitgerust en hierdoor de gezinsauto bij uitstek. Het model biedt veel comfort, zowel bij alledaagse ritten als lange afstanden. De krachtige motor trekt met gemak een caravan of vouwwagen;
  • De Hyundai Kona Hybrid is een populaire, compacte crossover. Het luxe model combineert de voordelen van een zuinige, krachtige benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor. Daarmee levert het model maximaal rijplezier tegenover een zeer laag verbruik.

Hyundai occasion in Vianen

Zoekt u een degelijke, krachtige en goed onderhouden auto die is voorzien van de modernste technologieën? Dan heeft u alle reden om voor een Hyundai occasion te gaan. Kiezen voor een occasion via Bosch Car Service Hofplein (onderdeel van Knoop Autogroep), is kiezen voor kwaliteit en de zekerheid van onze heldere servicebeloften.

We hebben een breed aanbod goed onderhouden occasions van diverse topmerken voor u beschikbaar. Het meest actuele aanbod vindt u in het occasions-overzicht op onze website.

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u graag zelf een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom op onze showroom in Vianen en die van onze collega-vestigingen in ZeistDriebergen en Nieuwegein. Wij nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren over de auto die perfect aansluit bij uw gebruikswensen. Vraagt u gerust een proefrit aan!

Maak gebruik van onze auto aankoophulp

Is het type auto dat u zoekt momenteel niet bij ons op voorraad? Dan helpen we u graag verder via onze auto aankoophulp! Wanneer u ons uw voorkeur(en) doorgeeft, gaan wij voor u op zoek naar de perfecte auto. Hebben we een match? Dan verzorgen we – als u dat wenst – ook de prijsonderhandeling en/of de inruil van uw bestaande auto. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald en dat u de beste prijs voor uw huidige auto ontvangt.

Bekijk onze auto aankoophulp

 

Zie ook: