Direct contact? Bel: 0347 - 371 248

HomeOver ons

Het eerste bedrijf in Vianen: Autobedrijf Hofplein

De geschiedenis van Autobedrijf Hofplein gaat terug tot 1935. Zij vestigde zich aan het Hofplein in Vianen als eerste bedrijf in dit dorp. Vanaf de jaren '70 stapt de familie Kerkhof in het bedrijf. Ted Kerkhof is de laatste eigenaar van deze generatie.

Opel dealer vanaf de jaren '80

Tot 2016 is Autobedrijf Hofplein officieel dealer van het merk Opel. Nog steeds staat zij bekend als de meest betrouwbare en vakkundige specialist van dit merk in de regio Vianen. Vanaf 2017 is Hofplein erkend reparateur voor nieuwe en gebruikte Opels, maar inmiddels is zij als universele, BOVAG erkend autobedrijf het adres voor auto onderhoud aan alle automerken en types.

Hofplein in nieuwe handen vanaf mei 2018

Per 1 mei 2018 is Jaco Knoop de nieuwe eigenaar van het autobedrijf. Ted Kerkhof heeft het bedrijf inmiddels overgedragen en Jaco heeft alle activiteiten doorgezet. Hij bedankt hen voor de trouw en samenwerking en wenst Jaco tegelijkertijd veel succes met het voortzetten van het autobedrijf. Jaco is een bekende auto ondernemer uit de regio en heeft ook autobedrijven in Houten, Nieuwegein, Zeist, Driebergen en Den Dolder onder zijn hoede. Ons bedrijf richt zich volledig op het bieden van een zeer persoonlijke service. Als Bosch Car Service autobedrijf kunnen wij degelijk onderhoud verrichten aan alle merken en modellen. Nog steeds is de expertise en passie voor het merk Opel aanwezig. Zeker bij Joop Marree, wie nog steeds achter de receptie van de werkplaats is te vinden.

Wij zien u graag terug in onze showroom of werkplaats! Ook voor de APK bent u bij ons welkom!