Direct contact? Bel: 0347 - 371 248

HomeWerkplaatsGrote beurt

Autobedrijf Hofplein: dé garage voor de grote beurt van uw auto in Vianen

Eens in de zoveel tijd is uw auto toe aan uitgebreid onderhoud, oftewel de grote beurt. Waarom dit belangrijk is voor uw voertuig en wat de experts van Autobedrijf Hofplein in Vianen voor service verlenen tijdens de grote onderhoudsbeurt, ontdekt u hier.

Waarom een grote beurt voor uw auto?

Tijdens een grote beurt worden de belangrijkste onderdelen van uw auto gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. Zo bent u er zeker van dat uw voertuig in goede staat blijft en kunt u zonder zorgen de weg op. Door regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, voorkomt u onverwacht hoge kosten door schade aan bijvoorbeeld de motor of distributieriem. Dankzij deze voorzorgsmaatregel bent u uiteindelijk voordeliger uit én gaat uw auto langer mee.

Wat controleren onze experts tijdens een grote beurt?

De experts van Autobedrijf Hofplein onderhouden uw auto graag. Zij controleren tijdens de grote beurt onder meer de volgende onderdelen:

  • de accu;
  • de verlichting;
  • de airbags;
  • het remsysteem;
  • de bougies;
  • de remolie;
  • de banden.

Daarnaast vervangen zij de motorolie, het oliefilter en het luchtfilter. Het interieurfilter en de koel- en ruitensproeiervloeistof worden eveneens gecontroleerd en indien nodig vervangen.

Alle werkzaamheden vinden vanzelfsprekend plaats volgens de fabrieksvoorschriften, zodat de fabrieksgarantie van uw voertuig te allen tijd behouden blijft. 

Wanneer is het tijd voor de grote onderhoudsbeurt?

Wanneer uw voertuig toe is aan de grote beurt, verschilt per auto. Dit is afhankelijk van het merk, de kilometerstand, uw jaarlijkse kilometrage en de leeftijd van de auto.  

Rijdt u veel? Dan is het raadzaam de intervallen zoals vermeld in het instructieboekje van uw auto op te volgen.

Rijdt u sporadisch? In dat geval adviseren wij u niet de intervallen in het instructieboekje aan te houden, maar uw auto jaarlijks langs te brengen voor controle. Veelvuldige stilstand kan nadelige effecten hebben op een auto en voor mankementen zorgen, met name op het gebied van de remwerking. Wanneer u weinig rijdt, volstaat het eenmaal per jaar een beurt uit te laten voeren, bijvoorbeeld tegelijk met de APK.

Wilt u liever iemand persoonlijk spreken om te achterhalen of uw auto al toe is aan een grote onderhoudsbeurt? Geen enkel probleem! Kom gerust even langs, dan kijken onze experts dit vrijblijvend voor u na.

Uw APK combineren met een onderhoudsbeurt 

Wist u dat u bij Autobedrijf Hofplein de APK eenvoudig met een grote beurt kunt combineren? Dit scheelt u een extra rit naar de garage. Zo is uw auto meteen gecontroleerd op verkeersveiligheid én weer in perfecte staat. Als u de APK combineert met de grote beurt, dan krijgt u de APK volledig gratis (bij een kleine beurt ontvangt u 50% korting).

Geniet van onze vertrouwde service in Vianen

Kortom: zoekt u een klantvriendelijke, professionele partij om de grote beurt van uw auto uit te laten voeren? Dan bent u bij Autobedrijf Hofplein in Vianen aan het juiste adres.

Volledig ontzorgd de grote beurt laten uitvoeren? Maak dan gebruik van onze handige haal- en brengservice of een vervangende fiets voor tussentijds gebruik.

Wilt u graag een afspraak maken voor een grote beurt van uw auto of heeft u een vraag over onze services? Neem dan contact met ons op via de website of bel 0347 - 37 12 48.

Neem contact op