Direct contact? Bel: 0347 - 371 248

HomeOccasionsMitsubishi occasions Vianen

Betrouwbare Mitsubishi occasions in Vianen en omstreken

Op zoek naar een Mitsubishi occasion in de omgeving van Vianen? Zelden treft u een auto zo degelijk als een Mitsubishi. Met zijn aantrekkelijke no-nonsense design en vooruitstrevende techniek zijn occasions van dit Japanse automerk ideaal voor de nuchter aangelegde Nederlander.

Actueel aanbod Mitsubishi occasions bij Autobedrijf Hofplein

Robuust, betrouwbaar en toekomstgericht

Eerlijkheid, creativiteit en motivatie vormen de drie pijlers waaraan Mitsubishi zijn welbekende logo heeft ontleend en dat is te zien in het eindresultaat. De modellen van het Japanse automerk behoren tot de meest betrouwbare auto’s ter wereld en worden gekenmerkt door hun degelijkheid en vernieuwende rijervaring.

Mitsubishi heeft een aantal indrukwekkende technologieën op zijn naam staan. Zo stond het bedrijf aan de voet van de i-MiEV, een compacte elektrische auto waarbij de elektromotoren in de wielen zijn geplaatst. Door deze techniek gaat bij de aandrijving geen energie verloren, waarmee het model zijn groene belofte meer dan waarmaakt.

Ook Mitsubishi’s Super-All Wheel Control (S-AWC) gooit hoge ogen bij Nederlandse autoliefhebbers. Dit moderne 4x4-systeem verzekert u in alle wegomstandigheden van een maximaal trekvermogen en veilig rijden. De techniek detecteert de actuele rijomstandigheden en corrigeert waar nodig voor optimale stabiliteit tijdens het rijden, zoals verbeterde grip bij gladheid.

Ster in SUV cross-overs

Mitsubishi is met name actief in het segment voor vierwielaangedreven SUV (cross-overs):

  • De ruime Mitsubishi Outlander PHEV is een bekende verschijning op de Nederlandse wegen. In zijn nog jonge bestaan is het model uitgegroeid tot de bestverkochte plug-in hybride in Europa. Het model wordt geroemd om zijn strakke vormgeving, krachtige prestaties en schone aandrijving;
  • Ook de compacte SUV Mitsubishi ASX staat zijn mannetje. De spirituele opvolger van de Mitsubishi Space Star is stoer zonder sterralures en doet qua comfort niet onder voor de Outlander-modellen;
  • De Mitsubishi Eclipse Cross is een typische cross-over. Kijkend naar de vormgeving laat dit model het midden tussen een SUV, stationwagen en een coupé. Door de scherpe lijnen in de flanken kent de Eclipse Cross een doortastend en sportief uiterlijk.

Mitsubishi occasion in Vianen

Zoekt u een degelijke, krachtige en goed onderhouden auto die is voorzien van de nieuwste technologieën? Dan heeft u alle reden om voor een Mitsubishi occasion te gaan. Kiezen voor een occasion via Bosch Car Service Hofplein (onderdeel van Knoop Autogroep), is kiezen voor kwaliteit en de zekerheid van onze heldere servicebeloften. We hebben een breed aanbod goed onderhouden occasions van diverse topmerken voor u beschikbaar.

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u graag zelf een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom op onze showroom in Vianen en die van onze collega-vestigingen in ZeistDriebergen en Nieuwegein. Zij nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren over de auto die perfect aansluit bij uw gebruikswensen. Vraagt u gerust een proefrit aan!

Maak gebruik van onze auto aankoophulp

Is het type auto dat u zoekt momenteel niet bij ons op voorraad? Dan helpen we u graag verder via onze auto aankoophulp! Wanneer u ons uw voorkeur(en) doorgeeft, gaan wij voor u op zoek naar de perfecte auto. Hebben we een match? Dan verzorgen we – als u dat wenst – ook de prijsonderhandeling en/of de inruil van uw bestaande auto. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald en dat u de beste prijs voor uw huidige auto ontvangt.

Bekijk onze auto aankoophulp

Zie ook: